WEDSTRIJD Konaktex Beringen - ZVK Lommel-Wezel United  3 - 5  (0-1)

DATUM 05-12-2008  21:15

DOELPUNTEN 11’ Corens (0-1), 23’ Pinto (1-1), 34’ Merlino (1-2), 37’ El Badey (1-3), 38’ Pinto (2-3), 39’ Saadouni (2-4), 39’ 10m. Boukhari (3-4) en 40’ Corens (3-5).

VERSLAG Beide ploegen startte behouden en hierdoor was er de eerste 10 minuten weinig of niets te zien. De eerste echte kans was voor Boushaba maar hij kon niet tot scoren komen. In de 11de minuut trapte Corens een vrije trap staalhard tegen de netten, 0-1 werd het. Verder miste K-Kontrol LW United nog verschillende opgelegde kansen, de bal wou er niet in. Vlak voor rust trapte Kaya op assist van Boukhari nog tegen de paal maar het bleef 0-1.

Na de rust startte Konaktex veel gretiger en in de 23ste minuut kon Pinto er 1-1 van maken. Een minuut later trapte Boukhari op de paal. Kansjes waren er nu wel aan beide kanten maar het was wachten tot in de 34ste minuut toen Merlino de bal afsnoepte na wat Berings gepingel en er op de counter 1-2 van maakte. Twee minuten later maakte El Badey op assist van Merlino er 1-3 van. De wedstrijd was nu op volle stoom en opnieuw twee minuten later maakte Pinto de 2-3, spanning alom. Een dikke minuut voor tijd maakte Saadouni op assist van Corens er 2-4 van. Vlak hierna mocht Boukhari een 10 meter trappen en hij plaatste de bal mooi langs de paal, 3-4. United trapte af en Corens trapte de 3-5 eindstand vanuit een zeer scherpe hoek mooi binnen. Boukhari zag nog een 10 meter gepakt worden door Sowinski en zo bleef het dus toch 3-5.